2011. április 8., péntek

Forever Royal Jelly - Jelenlegi ára: 6 180 Ft

Royal Jelly Flpshop ára: 9. 886. -Ft
12. 000. -Ft összegű megrendelésnél 1 Forever lips-et vagy 1 szelet Forever Feast Break csokit adunk ajándékba!
méhpempő kivonat Ez a méhkirálynő különleges tápláléka egész életén át, mely segítségével 3000 petét képes lerakni naponta 6 éves élettartama alatt. A dolgozó méhek, melyek a szokásos mézet eszik, csak 4-6 hétig élnek.
A Royal Jelly A-, C-, D-, E-vitamint tartalmaz. Fő összetevője a B5 vitamin (pathothenic acid). A Royal Jelly mind a 8 nélkülözhetetlen aminosavat, tíz másodlagos aminosavat, valamint ásványi anyagokat - mint kalcium, réz, vas, foszfor, kálium, szilícium és kén - tartalmaz a szükséges mennyiségben. A méhpempő állati termék, a fiatal, ún. dajkaméhek szervezete termeli, és a méhkirálynőt táplálják vele.
A Royal Jelly tabletta javítja az anyagcserét, növeli az energiát, fáradtság, kimerültség esetén. Testi, lelki roborálásra. B-komplex vitaminokat tartalmaz, ami az idegrendszer tápláléka. A méhpempő csecsemők, gyengén fejlett gyermekek, gyomor bántalmakban, vérszegénységben, étvágytalanságban szenvedő egyéneknél jó eredményekkel alkalmazható. Búskomorság, érzelmi zavarok esetén jótékony hatású. Az öregedő szervezetre fiatalítóilag hat, elsősorban az anyagcsere fokozása, az érelmeszesedés csökkentése és a vérkép javítása folytán. Betegségek, műtétek után lényegesen megrövidíti a lábadozás idejét. Összetétele: méhpempő, gyümölcscukor, szorbitol, természetes narancs ízesítés, citromsav.
A termék fogyasztása asztmában szenvedőknek, mézre vagy virágporra érzékeny egyéneknek nem ajánlott.
Tartalma: 60 tabletta, napi 1-2 szem elszopogatása
A termékek eredeti Forever Living Products készítmények!
Belgiumból viszem haza 2 hetente. Szállítás megrendeléstől számítva 2 héten belül.



Jelenlegi ára: 6 180 Ft

Az aukció vége: 2011-04-09 11:42
. Forever Royal Jelly - Jelenlegi ára: 6 180 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése