2011. november 25., péntek

Apokalipszis most - 2 Oscar - új, bontatlan DVD - Jelenlegi ára: 999 Ft

Eredeti, új, bontatlan DVD.
Személyes átvétel Budapesten az I. kerületben. Postázás ajánlott levélként 400 Ft (több DVD vásárlása esetén is csak egyszer 400 Ft), postázás sima levélként - a vevő felelősségére - 200 Ft.
Apokalipszis most
Eredeti cím: Apocalypse Now Redux
Gyártó ország: USA
Műfaj: háborús dráma
Rendezte: Francis Ford Coppola
Főszereplők: Martin Sheen, Marlon Brando, Harrison Ford, Dennis Hooper, Laurence Fishburne, Robert Duvall
Tartalom: A vietnami háború idején az amerikai, vezérkari százados egy őrült parancsnok magánbirodalmába téved. Willard kapitány (Martin Sheen) a saigoni CIA-tól azt a különleges megbízatást kapja, hogy egy nyilvánvalóan megőrült ezredest (Marlon Brando) likvidáljon. Látnia kell, mint válik a vietnámi háború szándékos vagy félelem szülte gyilkolássá. Feladata könnyen az életébe kerülhet. Az ellenséges területeken keresztül el kell jutnia a kambodzsai határhoz, ahol már hosszú ideje él a hegyekben egy "zöldsapkás" ezredes, Kurtz, aki az őt istenként tisztelő bennszülöttekből magánhadsereget szervezett, s esztelen vérengzésekkel tölti napjait. Willard útja felfelé a folyón, a háborús területen keresztül egyre inkább erős színekkel festett rémálomhoz hasonlít. Küldetése: "megsemmisítés bármire való tekintet nélkül". A mozikban korábban vetített 145 perces verzióhoz képest 53 perccel hosszabb rendezői változat.
Játékidő: 198 perc
Hang: magyar 5. 1 DD, angol 5. 1 DD
Felirat: magyar, angol, olasz
Képformátum: 16: 9 (2, 35: 1)
Több DVD egyidejű vásárlása esetén spórolhat a postaköltségen. Tekintse meg a többi DVD aukciómat! Kattintson ide!
Sikeres árverés után a nyertesnek (vevőnek) 10 napon belül át kell vennie a terméket, vagy át kell utalnia a vételárat és a postaköltséget a számlámra. Kérem, csak az licitáljon, aki ezt elfogadja!
Figyelem! Sikeres licit esetén a Vatera két automatikus értesítő e-mailt küld. A második, "Vatera vásárlás részletei… " című levélben olvashat az átvételi lehetőségekről. Kérem, vásárlás után olvassa el figyelmesen ezt az értesítőt is!



Jelenlegi ára: 999 Ft

Az aukció vége: 2011-12-13 02:42
. Apokalipszis most - 2 Oscar - új, bontatlan DVD - Jelenlegi ára: 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése