2011. október 28., péntek

Starter 1 - zselés műkörömépítő szett UV lámpával - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

Starter szett 1.
Zselés műköröm építő csomag UV lámpával és sok extrával
Nagyon kedvező áron!
Származási hely: EU
Ajánlom leendő és kezdő műkörmösöknek, akik zselével szeretnének dolgozni, illetve azoknak, akik otthon maguknak szeretnék csinálni a körmeiket!
Csapj le rá most, és max. 3 napon belül nálad lehet a csomag! Akár szombati kézbesítést is kérhetsz, vagy a hétvégén is eljöhetsz érte személyesen a 11. kerületbe!
Kérlek olvasd végig alaposan a terméklapot, mielőtt megvásárolod a terméket, így elkerülhetjük a későbbi csalódásokat, félreértéseket és egyebeket és kérdezz nyugodtan, állok rendelkezésedre!
A szett tartalma:
- 1db UV lámpa, 1 csöves (1x9W). Körbe tükrös, kívülről fehér színű. Az UV cső bele van szerelve. A lámpára (és csak arra! ) 6 hónap garanciát vállalunk, mely csak rendeltetésszerű használat esetén érvényes és nem terjed ki az UV csőre. A garancia a számla bemutatása ellenében érvényesíthető!
- 1db 100ml-es Cleaner folyadék.  Tisztít, fertőtlenít, zsírtalanít, ezért kiváló előkészítő folyadék, ugyanakkor fixálóként is használható.  Használd a Primer előtt!
- 1db 15ml-es ecsetes savmentes Primer folyadék
- 1db 5ml-es színtelen Clear építő zselé. Kiváló, amerikai minőségű termék!  Egyfázisú, könnyen terül (önterülő). Tartós, kemény körmöket készíthetsz vele.
- 1db 5ml-es áttetsző rózsaszín zselé
- 1db 5ml-es hófehér francia zselé, szintén remek minőség, nem folyik meg, könnyű vele dolgozni és nagyon fehér.  
- 1db áttetsző műanyag nyeles zselés építő ecset #4
- 1db műanyag gyakorló ujj az alján öntapadós matricával (ezáltal rögzíthető pl. asztalra)
- 1db 100db-os áttetsző műanyag TIP utántöltő dobozban 
- 1db 100db-os natúr színű műanyag TIP ovális dobozban (TIP boxban)
- 1db 100db-os fehér francia-vég TIP műanyag dobozban (TIP boxban)
- 1db 10g-os műköröm ragasztó. Ecsetes kiszerelés, extra erősen ragaszt
- 1db TIP vágó, fém, műanyag nyéllel
- 1db 16ml-es epres rágógumi illatú körömágybőr olaj. Exkluzív: szárított virágocskák úsznak benne. Egészséges kinézetű, ápolt körömágybőr pillanatok alatt! Ecsetes.  
- 1db színes buffer (lilás-rózsaszín)
- 3db banán reszelő
- 3db egyenes reszelő
- 20db körömdíszítő glitter kis tégelyekben. Változatos színekben és formákban, melyek szettenként eltérőek lehetnek. Pl.: Playboy nyuszi, lóhere, lyukas háromszög, lyukas kör, kis kocka, hexagon, virág, illetve mindegyikben van több színben jégfólia.
- 1db műanyag pumpás folyadék adagoló
- 5db narancsfa pálca
- 250db szálmentes papír törlőlapocska, melyet különösen a zselés körmök fixálásakor ajánlott használni, mert nem szöszöl, mint a vatta
+ minden szett mellé adok magyar nyelvű leírást és számlát!
Céges értékesítés, ezért mindenképpen adok számlát a vásárlásról! Csere és alku nem jöhet szóba, kérek mindenkit, hogy ezekkel ne is próbálkozzon! A megértést köszönöm!
A szettről készült fotó a forgalmazótól származik, stúdióban készült, viszont némely esetben eltér a valóságtól, ezért arról, ami nem olyan mint a képen külön fényképet készítettem, ezek a képek, illetve a fenti felsorolás a mérvadóak a szett tartalmát illetően!
A zselék külső csomagolása eltér az első képen láthatótól.
A szettről készült profi képen az UV lámpa olyan, mint élőben!
Mivel a szettek külföldről érkeznek előfordul, hogy a zselék kissé megfolynak és a tégelyek ragacsosak lesznek. A mennyiségi veszteség minimális, ezért nem tudunk felelősséget vállalni, de természetesen senkinek nem küldök félig üres tégelyeket. Postázás előtt ellenőrzöm, hogy minden folyadék és zselé jól le legyen zárva. Ettől függetlenül sajnos a zselék megfolyhatnak, kérek mindenkit, hogy ezt vegye figyelembe, mert ez ügyben nem fogadok el utólagos reklamációt!
A 6 hónap garancia csak az UV lámpára vonatkozik a fentebb leírt feltételekkel!
A termékek kiváló minőségűek, ha nem ilyet keresel, akkor ne vedd meg! : )
Forgalmazunk még színes zseléket, fényzselét, építő zseléket, kérlek nézd meg a többi termékemet az oldalamon!
Fizetés/Szállítás:
Személyes átvétel: XI. kerületben, a 7-es busz végállomásának közelében, lakcímen. Az ide jutás nem nehéz, a Ferenciek teréről 30 perc busszal.
Előzetes egyeztetés alapján történik, akár hétvégén is jöhetsz. Kérek mindenkit, hogy tiszteljen meg azzal, hogy pontosan érkezik és nem felejti el a megbeszélt időpontot. Lehetőség van a szett megtekintésére, illetve az anyagok kipróbálására is. Kiváló, profi termékek, ezért állok elébe bármiféle próbának. : )
Utánvét: 2000Ft ellenében a Magyar Posta Start Plusz csomagjával utánvéttel küldöm Neked a terméket. Lehetőség van délelőtti, délutáni, illetve szombati kézbesítést is kérni, ez benne van az árban.  A rendelésed beérkezését követő 1-2 munkanapon belül feladom a csomagod, s az a feladás másnapján már nálad is lesz. Így tehát a rendeléstől számított max. 3 napon belül nálad lehet a szett! Átvételkor kell fizetned a postásnak a szett árát, és a postaköltséget egyben, készpénzben.
Rólam: 100% pozitív eladó vagyok, rengeteg adásvételen vagyok túl és mindenki elégedett volt velem, akár magán, akár céges értékesítésről legyen szó. Bizonyítékom is van rá, kattints a felhasználó nevemre! : ) Szupergyors vagyok, nálam nem kell heteket várnod, mire megkapod a megvásárolt terméket.
Kérdezz bártan, állok rendelkezésedre! Igyekszem hamar válaszolni minden kérdésre, de először olvasd át a terméklapot, hiszen bő fevilágosítást írtam mindenről!


Jelenlegi ára: 12 500 Ft

Az aukció vége: 2011-11-14 12:44
. Starter 1 - zselés műkörömépítő szett UV lámpával - Jelenlegi ára: 12 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése