2012. február 22., szerda

80Gb IDE Seagate 90/99% Tesztelt 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft


Az aukció tárgya a fent írt HDD.: Seagate Barracuda ATA IV 7200 fps, model: ST380021A Frissen, részletesen, teszteltem, lásd képek: 1 hibás szektor, ami tartalék területre át lett helyezve (ez gyakorlatilag zérus), teljes felületellenőrzést végrehajtottam: 100% hibamentes !!! Garancia, csere nincs!
Ha hezitálsz, nyugodtan lesd meg az értékeléseim, nem fogsz csalódni!
Csak ajánlottan postázom, megfelelően becsomagolva. személyes átvételre nincs mód!
Postadíj ajánlottan 915 Ft, gondosan becsomagolom természetesen.
Nézd meg egyéb termékeimet is, megéri : )
 
 
 
FONTOS INFORMÁCIÓ!
 Kérem, csak akkor licitáljon, ha az itt írtakkal ellentétben 100%-ban egyetért! Amennyiben bármi kérdése van, kérem, a licit megtétele előtt tegye fel, minden kérdésre válaszolok! Köszönöm!
1. Általános információk:
- minden eladó termék saját tulajdonom, és a lehető leggondosabban írtam le minden tulajdonságát. Eddigi, tényleges vásárlóim 100%-ban elégedettek voltak az ügyintézéssel és az eladott árukkal.  Ha csak külön nincs jelezve, vagy nem állapodunk meg előre másban az alábbiak az irányadók:
- telefonon nem vagyok elérhető, kérem, üzenetváltás / e-mail használatával kommunikáljunk
- használt termékek, garancia nélkül.  csere, visszaküldés stb. nem lehetséges.
- mivel rendkívül kevés szabadidővel rendelkezem, így általában postán küldök el minden eladott terméket, természetesen mindenféle csomagolási stb. költség nélkül (a postakölstég a vevőt terheli, és a küldemények "elkallódása" miatt csakis ajánlánlott küldeményként) kivéve, ha nagy értékű, vagy speciális termékről van szó, illetve, ha nem másban állapodtunk meg. lehetséges adásvételi helyek: Bp. Kelenföld vasútállomás (korlátozottan, este/reggel), vagy Bp. XI. ker. Bertalan Lajos utcai 47/49 villamosmegálló (napközben). Azonban ez egyeztetést igényel, nem lehetséges bármely nap.
- vásárlás esetén, közvetlen a vásárlás után fog kapni egy rendszer üzenetet, egy vásárlási értesítőt. kérem, győződjön meg, hogy e-mail rendszere nem tekinti ezt "spam"-nek. Ha nem kapná meg, kérem, emailben vegye fel velem a kapcsolatot, mivel ez tartalmazza a fizetési információkat.
- a vásárlót kérem, hogy az árverés / vásárlást követően legkésőbb 5 naptári nappal vegye fel velem a kapcsolatot emailben / utalja át az automatikus értesítőben szereplő számlaszámra a megfelelő összeget. Amennyiben ez után,  e-mail megkeresésemre 5 naptári napon belül nem jelentkezik, negatív minősítéssel, és kizárással vagyok kénytelen ezt honorálni, valamint a terméket újra meghirdetem.
 
 


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-26 22:01
. 80Gb IDE Seagate 90/99% Tesztelt 1Ft NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése