2012. február 29., szerda

Kyani Nitro FX - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

A gyógy-és wellness körökben ma, a nitrogén-oxid egy nővekvő szupersztár.
A nitrogén-oxid feladatának felfedezése az emberi szervezetben az egyik legfontosabb felfedezés az elmúlt orvosi és tudományos történelemben.
A nitrogén-monoxid különös fontossága akkor lett kiemelve, amikor három farmakológusnak Nobel-díjat ítéltek oda Fiziológiai és Orvostudományi ágakban 1998-ban Nitrogén-Oxid kutatásaik miatt.
A kutatók azóta már kiterjedten vizsgálták a Nitrogén-Oxid széles körben való alkalmazását amley mutatja, hogy ez a molekula a legfontosabb jelző molekulának tekinthető a szervezetben. Kyäni Nitro FX – el igy könnyen hozzájuthatunk a Nitrogén-Oxid pótlásához a szervezetben.
Nitro FX javítani tudja a keringési rendszert, tágitja az artériákat, így több vér, oxigén és tápanyag juthat el a szív a test többi részeibe. Emellett segít minimalizálni az alvadási folyamatot, meggátolva a vérlemezkék tapadását egymáshoz, vagy az érfalhoz.
A Nitrogén-Oxid hatáskörének célja az, hogy javitsa az általános vérkeringést a szervezetben. Nitro FX a Noni növényből származó szabadalmaztatott formula. Tanulmányok azt mutatják, hogy Nitro FX rendkívül hatékonyan javítja a Nitrogén-Oxid létrehozását a szervezetben. Néhány csepp naponta növeli a Nitrogén-Oxid szintjét, ami növeli a véráramlást, javítja az energiát, és megvédi, javítja, és fenntart szinte minden sejtet a szervezetben.
• Javítja a tápanyagok felszívódását
• Növeli véráramlást
• Növeli az energia szintet
• Elősegíti a szív egészségének fennmaradását
• Támogatja az immunrendszert
• Javítja a szexuális egészséget
• Elősegíti a vércukor szintet
15ml-es változat


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2012-03-18 07:27
. Kyani Nitro FX - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése